Hallo ,

Hier even een berichtje van een blije, duitse herder en zijn blije baasjes uit Leusden.

Midas moest even wennen aan dat rare ding met wielen, maar heeft wel ontdekt dat hij weer mobiel is. Achter de andere honden was altijd leuk,maar was de laatste tijd niet meer mogelijk. Nu wel en daar maakt hij ook dankbaar gebruik van.

We hebben heel veel positieve reacties gehad van mensen op straat. Auto's die stoppen om te kijken naar Midas zijn nieuwe rolstoel,mensen op straat die je aan de praat houden en willen zien hoe dat nou eigenlijk werkt.

Zelf zijn wij er natuurlijk ook heel blij mee. Niets is erger als je van je dieren houdt en je ziet dat ze niet meer happy zijn omdat ze niet meer kunnen doen wat ze willen.

Dat is nu dus verleden tijd.

We hopen dat Midas nog lang van de rolstoel gebruik kan maken in goede gezondheid . Wij zijn er in ieder geval heel blij mee en zullen dit zeker uitdragen naar andere mensen, die misschien in de toekomst ook zoiets zullen moeten aanschaffen voor hun hond.

We houden jullie op de hoogte en als er binnenkort een foto of misschien een video van gemaakt is ,zullen we dit zeker opsturen naar jullie.

Met vriendelijke groeten ,

Aldy en Bridie Mulder

En een poot van Midas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!