Hallo Vivienne,

Met Fanny gaat het heel goed!

Fanny had haar eerste hernia toen ze 5 jaar oud was, door fysiotherapie met elektrotherapie en oefentherapie hebben we dat weer goed gekregen. Toen Fanny 7 jaar oud was, kwam de tweede hernia, hierop moest ze geopereerd worden. Helaas lukte de operatie niet, het dieptegevoel van Fanny was verdwenen, Fanny was verlamd aan beide benen, en het plassen en poepen ging niet meer zelfstandig. Desondanks probeerden we weer met fysiotherapie haar weer gezond te krijgen; weer elektro, oefeningen, massage en zelfs zwemmen hebben we samen gedaan, maar ook dat hielp niet...Toen kwam de fysiotherapeute met het idee van een rolstoel. Ze vond Fanny zo fit, dat ze dacht dat het een goed idee was!

Wij hebben daar over nagedacht, wilden eerst een tweedehands rolstoel, maar die was er niet.. Dus een nieuwe rolstoel. In juli vorig jaar zijn we naar Rotterdam gereden, hebben de rolstoel gehaald en Fanny er ingezet. In het begin ging alles een beetje langzaam, maar we hebben haar er langzaam steeds een beetje langer ingezet, en Fanny liep heel goed. Vandaag liep ze zelfs achter een duif aan en wilde haar vangen!

Wij zijn verschrikkelijk blij met de rolstoel! Anders was Fanny al dood geweest... Dus nogmaals heel hartelijk bedankt!!!Monika & Vera