Onze Werkwijze

  1. Prijs

Zowel telefonisch als per e-mail kunt u ons om een ​​offerte vragen.

  1. Meten en bestellen

Omdat wij de Hondenrolstoel speciaal voor uw hond op maat maken, hebben wij de specificaties van uw hond nodig. Uw hond moet worden ingemeten. Hiervoor kunt u het Aanvraagformulier gebruiken, dat u van deze website kunt downloaden. Het ingevulde Aanvraagformulier kunt u ons zenden als bijlage bij uw e-mail.

Ook mogelijk:

– De specificaties van uw hond telefonisch of op de app aan ons doorgeven.

– Bezoek ons ​​om uw hond te in laten meten. (Op afspraak)

  1. Bevestiging van de bestelling

Het ingevulde Aanvraagformulier wordt eerst door ons gecontroleerd. Als we iets ongewoons ontdekken, nemen we contact met u op. Ziet alles er goed uit dan plannen we de productie van de Hondenrolstoel. Per mail ontvangt u de bestelbevestiging met onze bankgegevens en de betalingsreferentie en natuurlijk wanneer de Hondenrolstoel klaar zal zijn.

  1. Betaling

De overeenkomst tot koop wordt gesloten op het moment dat u de Hondenrolstoel daadwerkelijk betaald. Met het doen van de betaling gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy reglement. Let op! Vergeet onze betaalreferentie niet te vermelden bij de betaling!

Met een kopie van de betaling kunnen wij u de Hondenrolstoel sturen zodra deze klaar is. Zonder deze kopie kan het drie werkdagen duren voordat wij uw betaling op onze rekening kunnen zien en de Hondenrolstoel naar u kunnen verzenden. Laat het ons weten als u geen kopie zend. Wij kijken niet automatisch of uw betaling al bij ons is aangekomen.

  1. Verzenden of ophalen

U kunt de Hondenrolstoel samen met uw hond bij ons op komen halen maar we kunnen hem natuurlijk ook naar u verzenden. U ontvangt dan een e-mail ter bevestiging van ons zodra de Hondenrolstoel naar u onderweg is.

  1. Controleren

Stuur ons een foto of video van uw hond in de Hondenrolstoel zodra deze bij u aangekomen is dan kunnen wij controleren of alles in orde is en u helpen met het afstellen van de Hondenrolstoel. Zo tillen wij u en uw hond over de fictieve drempel, een gelukkig hondenleven tegemoet.